Semne de divorţ în marea familie a dacomanilor

div

Am observat mai demult o oarecare răcire a relaţiilor dintre Il capo di tutti i capi al tot ce e dacoman pe lumea asta (Napoleon Săvescu adică) şi urmaşul spiritual contemporan-românesc al lui Joseph Goebbels,i.e.Daniel Roxin.Iniţial n-am luat în seamă, nu prea mă interesează relaţia dintre cei doi.Dar când l-am văzut pe Daniel Roxin cu mână întinsă în spaţiul virtual,cerşind susţinere financiară,am căzut puţin pe gânduri şi după ce am pus cap la cap câteva observaţii mai vechi am ajuns la următoarea teorie.

Nemulţumit de rezultatele jalnice obţinute de candidatul său la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014 (dl.Gheorghe Funar reuşind performanţa de a strânge mai puţine voturi-atenţie!pentru postul de preşedinte al României- decât Kelemen Hunor şi Zsolt Szilagyi), md.Napoleon Săvescu,acest don Corleone al familiei dacomane,a observat cu stupefacţie,într-unul din rarele sale moment de luciditate,că spiritul dacic nu prea renaşte în inimile românilor şi gestaţia în care acesta aparent se afla nu era decât o suparătoare acumulare de gaze în intestine.Alegătorul în loc să-şi dea seama de importanţă clipei istorice în care se află,în loc să asculte glasul de dincolo de mormânt al strmoşilor daci care îl cheamă să facă gestul salvator şi să pună ştampila lângă numele domnului Funar,nu a vrut să-şi asculte înţelepţii înaintaşi,nici să-şi plece urechea la rugăminţile don-ului Napoleon,cu atât mai puţin la discursul patriotic al domnului Funar.Nicimăcar furtul făţis comis de BEC împotriva domniei sale nu a reuşit să înduioşeze suficiente inimi pentru a schimba situaţia cu ceva.Domnul Săvescu probabil nu vrea să accepte că românului i se cam fâlfâie de aparatele de zbor ale dacilor în condiţiile în care pentru electorat patriotismul nu prea ţine de foame iar din moment ce dacii nu se vor ridica din mormânt să-i platească întreţinerea şi cheltuielile lunare,alegătorul a votat pe criterii strict materialiste.Neîmpăcat cu această realitate şi ferm convins că simpatia poporului fată de cauza dacică e aşa scăzută în primul rând datorită unei defectuase reţele de propagare a evangheliei dacomane,marele Napoleon şi-a luat subalternii la bani mărunţi să vadă de ce sfintele cuvine ale scripturii dacice nu au prins încă rădăcini adânci în sufletul românilor.Şi nu mică i-a fost groaza când a aflat că apostolii săi îi cam îngroapă talanţii şi taie frunze la câini pe bani grei,lenea fiind,din pacate,un obicei tracic (cf.Herodot) pe care descendenţii dacilor neromanizabili cred că e de datoria lor să îl ducă mai departe.Fără îndoială că deziluzia lui Săvescu a fost cu atât mai mare când a văzut că printre aceşti gropari de talanţi se numără şi marele său profet,Daniel Roxin,ale cărui performanţe nu ating nici limitele cele mai de jos ale aşteptărilor căpeteniei neo-dace.

Supărat nevoie mare pe cei aflaţi în solda lui şi dezgustat de lăcomia cu care aceştia înghit fonduri fără să scoată ceva de pe urma lor,dumnealui Napoleon s-a hotărât să-i înveţe minte pe puturoşii săi daci liberi şi să-i lovească unde-i doare mai tare.Aşa c-a întrerupt orice legătură cu mâna sa dreaptă,implicit cu cei din jurul lui,şi a ordonat o repliere a tuturor fondurilor de pe frontul mediatic din România pe aliniamentul cartierului general din New York,unde urmează să efectueze o concentrare a resurselor în vederea relansării vitoarelor ofensive prin mijloace proprii.Dar să nu ne închipuim că a abandonat teatrul de luptă din România.Mare strateg,capabil de manevre tactice de geniu,don Napoleon n-a efectuat decât o retragere strategică şi mai mult ca sigur va căuta să-şi înfiinţeze o mişcare de rezistenţă subterană proprie în România,paralelă cu a lui Daniel Roxin,pentru a lupta împotriva ocupantului manualelor de istorie şi a ideologiei pe care acesta încearcă cu ticăloşie să o inoculeze în minţile şi inimile puilor de pelasgi.

Rămas cu buza umflată şi lipsit de fondurile-i vitale ca aerul (vorba aia:dacă nu apari la televizor cel puţin odată pe lună,degeaba mai trăieşti),Daniel Roxin se vede acum nevoit să apeleze la alte surse de finanţare pentru a duce mai departe lupta împotriva duşmanului de clasă ce ne vrea romanizaţi.Evident mai încrezător decât Napoleon Săvescu în receptivitatea românului la cauza dacomană,sau poate că doar are mai multă încredere în incultura publicului ţintă,tânărul scriitor ezoterist nu se dă bătut şi apelează tocmai la mărinimia românului şi la devotamentul lui pentru cauza dacilor şi îi cere să-şi doneze 2% din impozitul pe venit către Asociaţia Getodacii. Practic Daniel Roxin ne cere bani pentru a-şi putea duce liniştit mai departe traiul de parazit ce trăieşte din prostia altora.El ne cere bani pentru a putea să ne mintă în continuare ca pe proşti.Doar că de data asta vrea s-o facă pe banii noştrii.Bună investiţie.La fel ca hrănitul porumbeillor.Noi îi hrănim iar ei ne umplu maşinile de…adevăruri tulburătoare.

Personal mi se pare o nesimţire,tipică dealtfel,din partea lui Daniel Roxin.Adică în loc ca omul să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit către o instituţie ce salvează vieţi (SMURD,de pildă) sau către centre de ajutorare a bătrânilor sau copiilor abandonaţi (precum Asociaţia PRO VITA a părintelui Nicolae Tănase) ori către adăposturi de câini ai străzii,el ne cere să-i băgăm lui banii în buzunar ca să-şi finanţeze mişcarea de îndobitocire a maselor prin patriotardism de baltă.

Dacă vreţi să fiţi proştii lui Daniel Roxin,n-aveţi decât.Dacă vreţi să plătiţi minciuni,n-aveţi decât să-i daţi 2% din venit.Dar cred că banii dvs. sunt mai bine folosiţi pentru salvarea sau îmbunătăţirea vieţii unui om sau unui animal decât pentru plata emisiunilor lui Daniel Roxin la postul lui Radu Moraru.Cu 2% din venit puteţi să faceţi unu copil fără mamă să zâmbească sau puteţi să-l faci pe Daniel Roxin să rânjească fasolea de bucurie că v-a prostit.

6 thoughts on “Semne de divorţ în marea familie a dacomanilor

 1. Eu totusi as avea curiozitatea ce s-a mai intamplat cu acea mare investigatie mare-mare-mare pe care Roxin vroia sa o faca la podul de la Drobeta. Adica sa bage in Dunare scafandri care sa ia “probe” de pe pilonii podului si sa le examineze “cu metoda C14” la “institutii de prestigiu din strainatate”. Pentru asta cerea vreo 7000-8000 de euro sponsorizare. Curiozitatile mele sunt mai multe de fapt. Ce s-a intamplat cu demersul, nu am mai auzit nimic? Ce se intampla daca se convingea de romanitatea podului? Ar fi facut o emisiune scurtutza in care sa vorbeasca despre podul roman, nu despre cel al lui Burebista? Daca il citea pe Xenopol si pe Al. Odobescu, ar fi gasit la ei ca in Ianuarie 1858 nivelul Dunarii a scazut foarte mult astfel incat toti stalpii au fost perfect vizibili si accesibil. 16 din ei “curati”, alti 4 acoperiti cu noroi. Au fost acolo si carca de ingineri constructori, s-au facut masuratori amanuntite si s-au exeminat materialele din el, pilonii continand celebrul ciment pozzolano. Mai mult, stalpii erau imbracati in caramizi romane care purtau emblemele legiunii XIII Gemina, a cohortei auxiliare I Hispanorum, a cohortei II Britannorum etc., toate nu numai participante la razboi, dar si cantonate apoi permanent in Dacia. Deh, probabil cand romanii “au refacut doar suprastructura din lemn” a podului “lui Burebista”, au bagat si armate de scafandri in Istru ca sa imbrace “pe ud” stalpii cu caramizi stampilate. Mari hahalere, romanii astia. Il mai auzisem nu demult pe un altul ca poate nici podul lui Constantin cel Mare nu a fost vreodata terminat (o fi fost doar inceput), ca deh, piciorul de pod nu e o dovada. Se stie ca romanii daca veneau dinspre malul sudic spre cel nordic, incepeau constructia unui pod dinspre malul nordic spre ei, asa erau ei, incurca lume :)))
  I-au citit scafandrii lui Roxin pe Xenopol si Odobescu (si nu numai) de nu au mai vrut sa se scufunde in Dunare? S-au scufundat si au vazut caramizile? I-a citit Napoleon Savescu, de nu i-a dat el sponsorizare lui Roxin, astfel incat acesta a fost nevoit sa apeleze la publicul dacoman? Cum de nu l-a sponsorizat el?
  Iata intrebari la care “istoria oficiala dacomana” intarzie sa raspunda :))

 2. Mai curând cred că tatuca Savescu nu a vrut să îngroape atât de mulţi bani intr-o problema de importanţă secundară pentru dacomani.Mai avantajos e să dea bani pentru campanii electorale si lefegii cu tastatura în mână (aviz Iuliei Brânză Mihăileanu).Pentru minţile tulburate de prea mult adevăr un articol bun ce atinge o coardă sensibilă face cât o sută de studii.

  1. Probabil, dar aberatia tot de la el pleaca. Chestia cu podul de piatra se gaseste in biblia dacomana “Noi nu suntem urmasii Romei” (pagina 51). Frumusetea e cum isi da singur cu stangu-n dreptul. Acolo spune ca e ilogic sa crezi ca o armata poate construi un asemenea pod, cand malul celalalt e la inamic. Dupa care 7 pagini mai incolo, la 58, el spune ca in urma pacii din 102 Decebal pierde Oltenia, Banatul, Tara Hategului, sudul Moldovei si Muntenia subcarpatica. Deci iacata stia ca toata Oltenia (nu numai malul nordic al Dunarii) a fost anexata la imperiu. Chiar asa tulburat sa fi fost sa nu-si fi vazut propria contradictie?

   Pe urma, din moment ce el era originea acestei aberatii, ar fi trebuit, vorba americanului (banui ca o cunoaste ca traitor pe acolo), sa-si puna banii unde ii este gura.

   In fine, sunt curios de efectul apelului Roxinist 🙂 (chiar si printre martorii dacomani),

   1. Propabil ca apelul lui D.Roxin va fi uitat la fel de repede ca promisiunea lui de a realiza documentarul despre tabliţele de la Sinaia.La sfârşitul filmului artistic “Dacii…” a spus că în aprilie 2012 vor continua seria “documentarelor” cu filmul “arhivele regale ale dacilor”.Şi iata că suntem în aprilie 2015,au trecut trei ani şi n-am văzut nici o arhivă dacică.S-a scandalizat vre-un dacoman din pricina asta?Eu n-am auzit.Credeţi că le pasă?Prea puţin îi interesează.Circ să fie,constant şi gratis,că nici pâine nu le mai trebuie.

 3. Eh, sunt curios, exista vreo statistica? Programul s-a incheiat din cate stiu in 25 Mai. Se stie cam cati au facut redirectionarea?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s