Roadele muncii mele.

Ştiţi cum mi se mulţumeşte că încerc să arăt tuturor cât de proşti ne cred daciştii şi îmi omor sănătatea, timpul şi banii ca să aduc la nas informaţii (zic eu de preţ) celor cărora nu le sunt accesibile, acelora ce nu se obosesc să le caute sau pur şi simplu celor care nu le cunosc? Sunt făcut trădător şi se cere să fiu împuşcat. Exact! Asta a sugerat ieri un mare patriot de internet că merit pentru ceea ce fac eu aici pe blog.

roade

Vă daţi seama ce suflet trebuie să ai ca să-i doreşti moartea cuiva doar pentru că pur şi simplu are altă părere decât tine şi arată cât de mult mint cei pe care tu îi simpatizezi? Cred că dacă oamenii de felul ăsta ar putea să comită crimă şi să nu fie traşi la răspundere de lege, ar face moarte de om fără să stea pe gânduri. La asta s-a ajuns, stimaţi cititori! La un neo-marxism cu faţă dacologică, la o mentalitate elitist-bolşevică clădită pe luptă în numele adevăratei noastre identităţi şi ură de moarte pentru tot ce nu e „dacologic”.

Priviţi deci adevărata faţă a Mişcării Dacologice: o adunare a fanaticilor dezumanizaţi de o învăţătură bolnavă ce îi situează, după mintea lor, deasupra tuturor dar fără să aibă vreun merit real pentru a fi acolo. Asta sunt daciştii: o armată de talibani hotărâţi să omoare şi să distrugă tot ce nu pot converti la religia (sic!) lor.

Într-adevăr voi nu sunteţi urmaşii Romei, voi sunteţi urmaşii lui Lenin.

spiritul-bolsevic

6 thoughts on “Roadele muncii mele.

 1. Parintele istoric Mihai Andrei Aldea, publicat de multe ori de tine, a scris un articol deosebit – “Dacismul ca secta sau crede si nu cerceta” (http://www.vistieria.ro/Istoria-romanilor-Articole/Articole-Antichitate/DACISMUL-CA-SECTA-SAU-CREDE-SI-NU-CERCETA.html) in care a emis cateva axiome legate de acesti sectanti. Istoricul militar col.Dogaru a prezentat de mai multe ori cine finanteaza acest curent profund antiromanesc si cum sunt manipulati si indroctrinati sustinatorii.
  Acesti “patrioti” nu au puncte de vedere vizavi de articole care aduc atingere grava istoriei Romaniei, practic nici nu sunt interesati de istoria Romaniei. Ei sunt interesati numai de daci sau de geti (https://thraxusares.wordpress.com) si orice referire la izvoarele istorice, descoperirile arheologice care nu corespund gandirii lor sectare si antiromanesti reprezinta o tradare. Asa cum unii sectanti resping cultele traditionale si au tendinta spre fundamentalism tot asa procedeaza si omologii lor dacisti. Nu este nicio diferenta. Vorbim despre oameni care in majoritatea cazurilor au fost niste corigenti la istorie si care s-au redescoperit cunoscatori in ale istoriei antice si nu numai cunoscatori,dar si deschizatori de drumuri dupa 1990.
  In 1916 marele istoric Nicolae Iorga publica una dintre cele mai interesante carti: “Observatii ale unui nespecialist asupra istoriei antice. Carte care cuprindea mai multe prezentari ale istoricului facute la “cercul femeiesc” tinut in cadrul “lectiilor de vara”. Nu ar strica ca acesti mari istorici ai antichitatii (Roxin, Funar, Chelaru) si diamantul istografiei antice – Napoleon Savescu sa-si rupa o bruma din pretiosul timp dedicat tracilor,getilor,dacilor,massagetilor,tyragetilor,dahilor,parnilor,partilor si gotilor si bineinteles danilor sa lectureze observatiile nespecialistului Iorga asupra istoriei antice.
  Felicitari pentru conexiunea cu bolsevismul si comunismul aceste ideologii nocive care au facut din jocul periculos al falsificarii istoriei o adevarata arta. A se vedea in acest sens incercarile fostului agent sovietic Rezun (scriitorul Victor Suvorov) de a demasca in cartile sale modul in care URSS a falsificat la cel mai inalt nivel istoria celui de-Al Doilea Razboi Mondial si modul cum Rusia, astazi, apara cu tenacitatea aceasta istorie.
  Daca tot am facut referire la Iorga, un om care a murit pentru convingerile sale, as spune ca in lupta ta cu dacismul bolsevic sa te ghidezi dupa celebra vorba a istoricului: “istoria este o datorie fata de omenire”

  1. Am intrat si eu pe blogul thraxusares si am aflat ca limba italiana se trage din dialectul etrusc, deci nu e indo-europeana.
   Am aflat si despre Geto-iberici, Geto-italici, Geto-gali, Sarmo-Geti si Geto-goti. Dar si de daci(Deutsch).

   1. Intre timp am inteles ca dacii vorbeau o limba romaneasca pentru ca noi vorbim acum romana. Si n-aveam de unde altundeva sa avem limba. Mai ales ca latina nu era o limba vorbita, doar scrisa, pentru ca asa a hotarat omul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s